ROTTESPÆRRE

Z

HOLD ROTTERNE UDE AF HUSET

Z

EN ROTTESPÆRRE ER ET GODT OG BILLIGT ALTERNATIV!

Z

En rottespærre sat i din kloak er en ganske simpel og billig måde at forsøge at holde rotterne væk fra at trænge ind i dit hus.

Der er ikke noget mere ærgerligt, end hvis det først lykkes for rotterne at finde vej fra kloakkerne og ind i dit hus. En almindelig rottespærre er her et rigtigt godt og simpelt værn, der samtidig er forholdsvist billigt at få installeret.

På denne måde har du et meget prisbilligt alternativ til alle de ærgrelser og den tid, som følger med, hvis først rotterne er trængt ind!

Få et tilbud

Har du brug for et tilbud fra os eller har du spørgsmål til os, kan du kontakte os på tlf.: 

+45 22 26 30 08

Eller skrive til os her.

Z

Mål nummer 1: Hold rotterne ude!

  • Formålet med en rottespærre er ikke overraskende at forhindre rotter fra kloakken i at finde vej ind i dit hus.
  • Det kan gøres med flere forskellige former for rottespærrer: De kan fås med både 1 og 2 klapper, og med eller uden flydere (som primært bruges i kloakker med hyppig risiko for oversvømning).
  • Fælles for alle typerne af tilgængelige rottespærrer gælder, at man monterer dem i kloakledningen ude ved afløbet fra bygningen. Det er i de senere par år blevet mere og mere almindeligt, at man monterer en rottespærre som standard, når man alligevel er i gang med en renovering af stikledningerne.
  • Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en snak eller et uforpligtende besøg.
  • Det er med andre ord en rigtig god idé at regne rottespærrer ind i budgettet, hvis du alligevel står foran at skulle have efterset eller renoveret dine kloakker og stikledninger rundt om huset!

Kontakt Info

Kontoret

Skinderskovvej 69 2730 Herlev
}

Åbningstider

M-T: 7.00 – 16.00
F: 7.00 – 15.00

Hvilken type rottespærre skal man vælge?

Umiddelbart afhænger valget her en del af netop din kloak og de tilførende stikledninger. Det er derfor vigtigt, at du starter med at få en fagmand til at kigge nærmere på netop din kloak. Herefter kan du i samråd med fagmanden beslutte dig for, hvilken type rottespærre du skal have hos netop dig.

Hvis du overvejer at få monteret en rottespærre, så skal du blandt andet sikre dig, at den er fremstillet i et materiale, som rotterne ikke kan gnave sig igennem. I kloakafdelingen hos MS Anlæg benytter vi altid produkter fra anerkendte producenter og med de gældende offentlige certificeringer og godkendelser.

Man skal være autoriseret for at kunne montere en rottespærre korrekt. Hvis man får den monteret forkert, kan det blandt andet medføre forstoppelse af kloakken. I bedste fald vil det kunne løses med en almindelig spuling af kloakken.

Eventuelle skader og omkostninger i forbindelse med en uautoriseret montering af en rottespærre er normalt ikke dækket af en husstands almindelige forsikringer!

Man opsætter typisk en rottespærre ved kloakstikledninger og ved regnvandsledninger og andre afløb fra en bygning og ud til hovedkloakken. Hvor mange rottespærrer du har brug for, afhænger altså helt af, hvordan kloakledningerne forløber på netop din grund.

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på, hvad vi mener vil være det rigtige hos netop dig!