Hvem er din kommende entreprenør

 MS Anlæg blev etableret tilbage i 2004 af Michael Schønemann Jensen. Oprindeligt blev virksomheden etableret med henblik på anlægsarbejde, herunder belægning, beskæring af buske og lignende. Men det viste sig hurtigt, at der var stor efterspørgsel på at kunne samle flere opgaver hos et og samme firma.

FÅ ET TILBUD

En kort beskrivelse af os

Et hvert projekt med MS Anlæg starter med et uforpligtende og gratis besøg.

Her gennemgår vi sammen dine ønsker og tanker om det kommende projekt.

Det er nemlig en enorm fordel for dig at få indledende sparring fra en erfaren fagmand, der samtidig kan komme med yderligere inspiration og gode forslag til, hvilke ting du med fordel kan tænke ind i projektet ved samme lejlighed.

Vi oplever nemlig ofte, at der er både tid, penge og mange ærgrelser at spare, hvis du tænker nogle år frem i tiden, når nu du alligevel skal i gang med et anlægsprojekt.

Et godt eksempel er, at hvis du står foran at skulle have lavet omfangsdræn på dit hus, så bør du samtidig kraftigt overveje mulighederne for at få etableret en regnvandsfaskine!

På den måde har du nemlig taget et vigtigt skridt i retning af at sikre dit hus bedre mod fremtidige skybrud!

Og når der nu alligevel skal graves op omkring huset til omfangsdrænet, så er det oplagt at få gjort klar til det nye højbed eller den nye træterrasse, som måske har luret i tankerne i et stykke tid.

Vi hjælper dig med dit kommende have-, anlægs- eller kloakprojekt – fra start til slut!

Vi har flere forskellige fagkompetencer samlet et sted. For dig betyder det, at du sparer både tid og penge på ikke at skulle have kontakt med flere forskellige firmaer på samme tid.

Vi har vores egen autoriseret kloakmester og han er vant til at koordinere arbejdet, når for eksempel en faskine skal anlægges eller kloakken skal ses efter. Alt sammen til din fordel!

Kontakt din kloakmester