TV-INSPEKTION

Der kan være flere forskellige grunde til at få lavet en TV-inspektion af din kloak. Fordelen ved at starte med en TV-inspektion er, at eventuelle problematikker kan kortlægges, uden kloakken skal graves op.
Z

INSPEKTION

MS Anlæg foretager inspektionen med et lille videokamera, der føres ned i kloakken og samtidig optages en video af kloakkens tilstand. På den måde kan vi hurtigt lokalisere eventuelle problemer.

Z

GARANTI

Hos MS Anlæg spuler vi altid kloakken samtidig med optagelsen, det betyder at eventuelle skader fremstår tydeligere på optagelsen. Det er din garanti for en seriøs og optimal undersøgelse.

Få et tilbud

Har du brug for et tilbud fra os eller har du spørgsmål til os, kan du kontakte os på tlf.: 

+45 22 26 30 08

Eller skrive til os her.

Hvorfor kan en TV-inspektion være en god investering?

Her ser du de mest almindelige grunde til at få foretaget en TV-inspektion

r

MISTANKE OM ROTTER I KLOAKSYSTEMET

Har du rotter på din matrikel kan du kontakte den kommunale rottebekæmpelse, der omkostningsfrit vil vejlede og afhjælpe rotteproblemerne.

Er problemerne koncentreret omkring kloaksystemet, vil du blive bedt om at få foretaget en TV-inspektion, før yderlige bekæmpelse foretages.

r

GENTAGENDE TILSTOPNINGER AF RØR OG DRÆN

Gentagende tilstopning kan være udtryk for et brud på et rør eller dræn. 

r

MISTANKE OM SKADER ELLER BRUD PÅ KLOAKKEN

Jo tidligere du får tjekket problemet, jo bedre. Det kan på sigt spare både tid og penge.

r

FØR DU OPFØRER TERRASSE, GARAGE ELLER ANDEN BYGNING OVER EN KLOAK

Hvis du påtænker at etablere en permanent konstruktion over en kloak, kan det være en rigtig god ide at få foretaget en TV-inspektion inden arbejdet påbegyndes.Når først tilbygningen, garagen eller hvad det måtte være er etableret, kan det være en omkostningstung post, at komme til rørene og udbedre skaderne på kloaksystemet.

Kontakt Info

Kontoret

Skinderskovvej 69 2730 Herlev
}

Åbningstider

M-T: 7.00 – 16.00
F: 7.00 – 15.00

MS Anlæg giver dig uvildig rådgivning

Det kan være en rigtig god ide at tjekke din forsikring i forhold til om den dækker hele eller dele af dine udgifter til kloakarbejdet.

Hos MS Anlæg har vi naturligvis autoriseret fagpersonale, der som udgangspunkt er et ufravigeligt krav fra alle forsikringsselskaber. Vi kan sende videooptagelsen videre til dit forsikringsselskab, med en rapport, der forklarer de skader der skal udbedres.

Du kan trygt overlade kommunikationen med dit forsikringsselskab til os.

Vi kommer i hele Hovedstadsområdet, så har du brug for et tilbud fra os eller har du spørgsmål til os, kan du kontakte os på tlf.: +45 22 26 30 08 eller skrive til os.