Udgravning af kælder

Få mere plads i boligen med en kælder

Har du leget med tanken om at udvide kælderen, så du kan få plads til den vinkælder, som du har drømt om? Så kan udgravning af kælder give mere rumhøjde- og plads. Udgravning af kælder kan også være en mulighed, hvis du ikke i forvejen har en kælder men har brug for den ekstra plads til f.eks. vasketøjsrum, træningsrum eller lignende. Hvis du er i tvivl om, hvad der egner sig bedst til din bolig, så er vi hos MS Entreprenør og Anlæg altid parate til at rådgive dig om mulighederne.

Bekæmpelse af fugt og skimmelsvamp i kælder

Ved at udgrave kælderen kan du også gardere dig mod fugt af kældergulvet. Det giver et bedre og sundere indeklima. Ydermere bør du undgå, at der trænger fugt ind gennem ydervæggene ved at få lavet en udvendig fugtisolering samt få lavet et dræn på ydersiden af kælderens væg. På den måde ledes regnvand væk.

Det er også vigtigt at huske at lufte godt ud i kælderen. Dette gælder især hvis den bruges til vaskerum. En anden faktor, der er afgørende for at holde fugt og skimmelsvamp fra døren er temperaturen, som bør være på omkring 18 grader. Her kan en fugtstyret affugter være løsningen.

Hør mere om udgravning af kælder

Vil du høre mere om mulighederne for udgravning af kælder eller bekæmpelse af fugt og skimmelsvamp, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 2226 3008 eller skriv til os på mail info@ms-anlaeg.dk og lad os hjælpe dig.