Omfangsdræn i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Har du brug for hjælp med omfangsdræn i Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Hvis du oplever fugt i din bygning, kan det være værd at overveje at få anlagt omfangsdræn eller anden løsning til afledning af regnvand og drænvand. Blandt andet skjolder, mørke pletter, løsnet puds eller skimmelsvamp på indvendige og udvendige overflader er et klart tegn på, at kælder, sokkel eller fundament suger fugt til sig. Det er vigtigt at tage fugtskader seriøst, da det kan få alvorlige og dyre konsekvenser for bygningen.

Etablering af omfangsdræn

Omfangsdræn er simpelt fortalt et system af rør og regnvandsbrønd, der graves ned i jorden og leder vandet fra ejendommen til den offentlige kloak. Det er en effektiv og langtidsholdbar løsning, men det kræver forståelse for teknikken samt viden om de nødvendige sikringer og foranstaltninger. Det er derfor vigtigt at vælge en dygtig fagmand, når du overvejer at få anlagt omfangsdræn. Med MS Entreprenør & Anlæg får du en kloakarbejder med mange års erfaring med omfangsdræn og andet kloakarbejde.

Vi finder den rigtige løsning til dig

Den rette løsning afhænger både af selve bygning og grunden. Derfor tilbyder vi gerne at se nærmere på din ejendom, så vi kan finde den helt rette løsning til dig. Foruden dette klarer vi også nedgravning af faskine samt skybrudssikring. Vi tager udgangspunkt i din situation, når vi udformer et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os for at høre mere

Vi udfører omfangsdræn-opgaver for private og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Benyt kontaktformularen her på siden eller ring på +45 22 26 30 08, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for at forhindre fugtskader på din ejendom. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.