Nedrivning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Står den gamle bygning eller dele af den i vejen for dit næste byggeprojekt? Vi klarer små og store opgaver inden for nedbrydning og nedrivning i Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Vi har erfaring med nedrivninger af hele huse og større tilbygninger, men vi er også behjælpelige med nedbrydning af enkelte vægge, eller opbrydning af gamle betongulve.

Nedrivning med høj sikkerhed

Når du vælger et professionelt og erfarent firma til din nedrivningsopgave, er sikkerheden i top for alle involverede. Vi udfører arbejdet med stor respekt for omgivelserne. Det betyder, at vi altid er opmærksomme på bygningens fundament og struktur, men også at vi fokuserer på at minimere støj- og støvgener i vores arbejde. Når arbejdet er udført klarer vi også bortkørsel, så huset eller grunden er klar til det næste byggeprojekt.

Skal vi klare opgaven?

Har du brug for hjælpe med nedrivning I Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om nedrivning. Vi deler gerne ud af vores erfaring og giver dig et uforpligtende tilbud på en god løsning til netop din opgave. Fra vores adresse i Herlev kører vi i hele Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland. Vi er også behjælpelige med nyanlæg og kloakarbejde.

Ring til os telefon 22 26 30 08 eller skriv til os via kontaktformularen, så ringer vi dig op.